Napsali o nás

RADNIČNÍ LIST

 

Naši hosté, kteří si chtějí elektrokola ozkoušet, většinou vyjedou na Libín, z Libína přes Libínské Sedlo po tankovce dolů. Někteří po tankovce do perlovické zatáčky, přejedou horizont a jedou po vrstevnici dolů do Záblatí a třeba přes Stádla se vrátí. Někdo smě-řuje dál až k husinecké přehradě a přes Výrov zpátky do Prachatic.

 

E-BIKEŘI JAKO V BAVLNCE

 

V Bed & Bike Prachatice si vlastní kola nebo vypůjčená elektrokola uložíte do cyklošatny. Neváhejte přijet s celou rodinou. V BB máte k dispozici elektrokola pro děti od sedmi let, Pro miminka vám zapůjčí vozík Thule za kolo. Děti berou elektrokola jako úžasnou hru s rodiči nebo prarodiči a jsou z nich nadšené.

 

ZÁŽITEK NA ELEKTROKOLE

 

Kde se vám stane, že v rámci svého pobytu máte zdarma zapůjčení špičkových elektrokol Trek?          Touto horkou novinkou jsou apartmány Bed & Bike Prachatice vybudované v renesančních domech      v jihočeských Prachaticích. V BB zažijete skutečně skvělou jízdu.

 

 

KONCEPT, JAKÝ JINDE NENAJDETE

Hosté mají půjčení elektrokol a veškerý servis zdarma, snad kromě půjčení Garminů a služeb shuttle za příplatek. Ovšem variabilita výletů a možností jsou takřka neomezné - výlety v okolí Prachatic, výlet po cykltrasy až do Krumlova nebo na HLubokou. Tam odloží kola do cyklošatny Bed & Bike Prachatice a po prohlídka města už na ně bude čekat doprava zpět do penzionu. Anebo se nachají zavést na Kvildu nebo na Modravu a pak jedou po naplánované trase sami zpět do Prachatic.

 

 

E-BIKEŘI JAKO V BAVLNCE

Autor článku, novinář a nadšenec pro elektrokola Zdeněk Dokoupil, vyzkoušel jedinečný koncept ubytování a zapůjčení elektrokol v apartmánech Bed & Bike Prachatice. Popisuje své postřehy při příjezdu do apartmánů Bed & Bike Prachatice, zajímavé detaily a milé drobnosti. Líčí i průběh své jízdy na elektrokole v doprovodu e-bikového průvodce. 

 

 

E-BIKY V PRACHATICÍCH


Magazín Electric Bike Action se přijel představit se svým stánkem do Prachatic na závod terénního triatlonu XTERRA, který se v polovině tohoto roku vrátil do České republiky. Ve spolupráci s Bed & Bike Prachatice si diváci mohli vyzkoušet špičková kola Cannondale a Trek, která apartmány nabízejí svým hostům.

 
PAN MALÉŘ S RODINOU NA E-BIKU

 

Herec Tomáš Dastlík si vyhradil pár dnů času, aby přijel se svou partnerkou Eliškou a malým synem Ondrou na Šumavu. Vyzkoušeli si služby a servis Bed & Bike Prachatice. Malý Ondrášek jel s rodiči ve vozíku a sladce spinkal. Své dojmy z elektrokola svěřil Tomáš šéfredaktorovi časopisu Ondřeji Vysypalovi. Přečtěte si zajímavý rozhovor! 

                                                       

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.